Clubinfo

Historie

VV Tzummarum is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Tzummarum in de provincie Friesland. De club is opgericht in 1937. Het eerste elftal speelt in de Vijfde klasse zaterdag (2016/17). Op zaterdag 23 mei 2015 promoveerde het eerste elftal voor het eerst in de geschiedenis naar de Vierde klasse door in play off wedstrijden VV Marrum te verslaan. Uit werd welliswaar met 4-1 verloren, maar een 6-3 thuis overwinning leverde een verlenging op die Tzummarum in haar voordeel besliste. 9-3. Aan het Vierde klasse schap kwam na één seizoen alweer een einde. in de nacompetitie was VV FDS uit Havelterberg een maatje te groot, waardoor VV Tzummarum het weer in de Vijfde klasse mag proberen.

KNVB Spelerspas

Alle KNVB-leden vanaf de D-pupillen hebben een spelerspas. Met deze pas, die het formaat heeft van een creditcard en is voorzien van een pasfoto, kun je aantonen dat je lid bent van v.v. Tzummarum en de KNVB. Het lid dient hiervoor bij de ledenadministratie een pasfoto (in een enveloppe en voorzien van naam en geboortedatum) in te leveren. Aan het begin van het voetbalseizoen worden de spelerspassen per team uitgerekt aan de leider van het betreffende team, welke voor ontvangst tekent. Aan het einde van het seizoen worden de passen door het secretariaat weer ingenomen.

Bij opzegging / einde van het lidmaatschap dient de ledenpas bij de ledenadministratie:
Durk Postma, Buorren 37 te Tzummarum te worden ingeleverd.

De kosten voor de ledenpas van de KNVB is opgenomen in de contributie.

Geen geldige spelerspas = niet spelen
Met ingang van het seizoen 2006-2007 is een spelerspas verplicht voor ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder. Het is de taak van de scheidsrechters om voor de wedstrijd in het bijzijn van de aanvoerders/begeleiders de passen te controleren.

Vervanging spelerspassen
De spelerspassen die uitgegeven zijn tot 1-12-2010 hebben een geldigheidsduur van vijf jaar. De spelerspassen die in 2009 zijn uitgegeven worden vervangen. Hiervoor dienen de betreffende spelers een foto (voorzien van naam en geboorte datum) bij de ledenadministratie in te leveren.