Rabobank Clubkas Campagne

geschreven op 24-01-2017 door Ype Tiemersma foto

VV Tzummarum doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen woensdag 29 maart en vrijdag 7 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!

Hoe kunt u stemmen?

Het is voor VV Tzummarum belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. de aanschaf van nieuwe materialen. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Alleen voor leden van de Rabobank

Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland of dit vóór woensdag 1 februari 2017 wordt. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad 'Mijn gegevens' worden opgezocht of iemand al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.

Leden van de Rabobank ontvangen dan op vrijdag 24 maart per post hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op

www.rabobank.nl/lnwf.

Kom in actie!
Beslis mee van 29 maart t/m 7 april en help onze club.

Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

VV Tzummarum