Start seizoen 2017-2018

geschreven op 07-08-2017 door Ype Tiemersma

We staan alweer aan het begin van een nieuw seizoen. Het hoofdveld is compleet gerenoveerd en ligt er prachtig bij. Na de bouwvak komt er een nieuw hekwerk omheen en dan moet het klaar zijn voor de start van de bekerwedstrijden in september.

De teamindelingen komen binnenkort op de website, evenzo de trainingsdagen en de trainingstijden. De trainingen voor de jeugd starten in de laatste week van augustus, vlak voor de start van de bekerwedstrijden.

Op voetbal.nl zijn inmiddels de beker competities en de najaarcompetities al te vinden.

Er zijn nogal wat veranderingen ten opzichte van vorig seizoen. Zo is de spelerspas niet meer nodig. Deze is inmiddels digitaal en kan met de smartphone worden bekeken. Ook het digitale wedstrijdformulier kan met de smartphone worden ingevuld. Zie ook op de site van de knvb met onderstaande link:

Digitale spelerspas en wedstrijdformulier

Ook zijn de leeftijd categorieën en de wedstrijdreglementen aangepast door de knvb.

De leiders zijn hiervan inmiddels op de hoogte. In de kantine zal voor de aanvang van het seizoen een handleiding aanwezig zijn. Verder zijn de nieuwe reglementen ook op de knvb site te vinden.

Nieuwe pupillenvoetbal

Eerst nog een fijne vakantie en dan barst het eind augustus weer los.